Японски хотел предлага нощувка за 1 долар

Условието е престоя да се излъчва наживо в "Ютюб"

Японски хотел предлага нощувка за 1 долар | StandartNews.com

Японски хотел предлага нощувка срещу символичната сума от 1 долар, но при едно условие - целият престоят на клиента да бъде предаван на живо в "Ютюб", съобщава БНР цитирайки в. "Метро", .

Странната оферта идва от хотел "Асахи риохан" в град Фукуока. Сегашният собственик на гостилницата Тецуя Иноуе я наследил миналата година от своята баба. Той решил да съживи бизнеса, след като видял в "Ютюб" заснет на живо престой в хотела на британски клиент. Предприемчивият хотелиер прозрял, че с новата си оферта ще получи медийна известност и ще увеличи посещаемостта.

В стая номер 8 на "Асахи риохан", която се предлага за 1 долар, са монтирани стрийминг камери, обхващащи цялото пространство.

С изключение на банята, където клиентите могат да се преобличат и да имат свое лично пространство. Звукът от стрийминга е изключен и голотата е забранена.

Според собственика хотелът губи от стаята за 1 долар, но в момента, в който стрийминг часовете в Ютюб достигнат 4000, той ще може да си възвърне парите с реклама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай