Втората половина на май носи късмет на 3 зодии

Вижте кои са те

Втората половина на май носи късмет на 3 зодии | StandartNews.com

Телец

През втората половина на месеца Телците ще живеят в очакване на чудо.

Късметът ще се усмихне само на тези, които все още не са намерили своята сродна душа. През втората половина на май те ще имат шанса да срещнат идеалния партньор в живота си.

В някои проекти ги очакват не само добри печалби, но и признание от колеги, началници и близки. Телците ще са обект на засилено внимание от страна на другите, които внезапно ще осъзнаят, че представителите на този знак са невероятно ярки и талантливи личности.

Те ще преодолеят всички трудности и препятствия, които възникнат по пътя им без усилия. Някои от тях дори ще се замислят за увеличаване на семейството си.

Телците ще започнат и изпълнението на проект, по който са запалени отдавна, но се е наложило да бъде отложен поради неблагоприятната ситуация около тях.

Везни

През втората половина на месеца представителите на въздушната стихия ще трябва да преоценят ценностите си. Най-вероятно Везните, които обичат философските размисли за съществуването, внезапно ще осъзнаят, че са изгубили пътя си.

Сега не разбират защо са тръгнали в тази посока и дали си струва да продължават. Много от Везните ще си втълпят идеята, че материалните неща не са най-важното нещо на света. Представителите на знака ще бъдат погълнати от мисли за духовни ценности.

В тази област те ще намерят много съмишленици. Благодарение на вътрешните трансформации те ще могат да променят отношенията с околоните. Везните най-после ще открият желаната подкрепа. 

Не са изключени и творчески спорове, които ще разкрият пред тях нови перспективи. Именно това ще сложи край на несигурността в избора на Везните.

Водолей

През втората половина на май представителите на знака ще могат да реализират най-щурите творчески проекти. Най-накрая ще се справят с депресията и апатията си. Но не всеки Водолей ще успее да направи това сам. Някои от представителите на знака ще разчитат на помощта от роднини, приятели и любими хора.

Водолеите, които са заети с развитието на собствен бизнес, ще могат да сключат няколко изгодни сделки. Някои от тях ще пътуват по работа. Всичко това ще се отрази положително на финансовото им състояние и ще обогати социалния им кръг, пише "Актуално".

Водолеите трябва да са подготвени за непредвидени разходи - инвестицията ще им се възвърне, но малко по-късно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай