Внукът на Коста Цонев с Ройлс Ройс и часовник за 50 бона

От години живее като крез

Внукът на Коста Цонев с Ройлс Ройс и часовник за 50 бона | StandartNews.com

Живот като на милионер води внук на известна българска фамилия.

Димитър Цонев-младши, внук на легендарния актьор Коста Цонев и син на обичания телевизионен водещ Димитър Цонев, живее живот, изпълнен с лукс и блясък.

Младият наследник на известната фамилия не само обикаля най-луксозните курорти по света, но и го прави с размах, който оставя след себе си впечатления за приказни богатства.

Димитър, който носи името на своя баща, избягва да се задържа дълго на едно място. Той редовно посещава известни курорти в Европа и Близкия изток, но любимата му дестинация безспорно е Дубай – градът на блясъка и лукса, пише „Ретро“.

Там Димитър младши се движи като истински шейх, разполагайки с всички удобства, които парите могат да осигурят. Може да бъде видян дори в скъп „Ролс-Ройс“, чиято стойност надхвърля милион долара и чийто собственик остава неясен. Този изключителен автомобил е само една от многото луксозни придобивки, с които младият мъж обича да се обгражда.

Не е тайна, че Димитър спортува редовно и поддържа отлична физическа форма. Той е наследил чара на своите дядо и баща, както и привлекателната им външност. Въпреки това, пътешествията му рядко включват романтична дамска компания. Често е сам или с  приятели от мъжки пол. Това обаче не го спира да се наслаждава на живота – от луксозни дрехи и аксесоари до скъпи развлечения. На ръката му често блести „Ролекс“, чиято стойност се оценява на около 50 хиляди лева и вероятно е подарък, но неясно от кого.

Въпреки привилегирования начин на живот, Димитър не е обичан от светлините на прожекторите, както други членове на семейството му. За разлика от сестра си Деси Цонева, която активно присъства в медиите и дори участва в риалити предаването „ВИП Брадър“, Димитър предпочита да стои настрана от публичността. Той пази личния си живот в тайна и не позволява медиите да надничат в него.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Чоли
преди 2 седмици

Толкова потаен..... Да не е на левия тротоар.

Откажи
Мммм
преди 2 седмици

Там е.

Откажи
Дани
преди 2 седмици

Много интересно-откъде му са парите?Нали на актьорите все не им плащаха, в телевизията на времето не даваха пари, а момчето се развлича и пръска пари наляво и надясно.Много лъжи,много кражби ей.

Откажи
Adolf
преди 2 седмици

Порат го кат риба, пълнат го кат агне. От там са парите, то и в статията се намеква.

Откажи
Животът е прекрасен
преди 2 седмици

Ми то е ясна работата... Няма какво да умуваме. Някой арабски шейх си е харесал момчето. То пък му е харесало парите и ето.. всички са доволни. Да не би да се е напънал да се скъса от работа за да живее с този стандарт? Да живее любовта с арабските шейхове...

Откажи
Силвия
преди 2 седмици

Ам,то грозно! Не мяза на дядо си!

Откажи
Румен
преди 2 седмици

А защо "като" милионер? И от наследство се става много богат, особено с дядо Коста и баща Димитър Цоневи. Момчето да си присади косица, ще омая още богати чичковци.

Откажи