Внучката на Никита Михалков вдигна тайна сватба с много важен син (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Бащата на Артьом Степаненко има ключова роля в Руската федерация

Внучката на Никита Михалков вдигна тайна сватба с много важен син (УНИКАЛНИ СНИМКИ) | StandartNews.com

Тайна сватба вдигна внучката на световноизвестния руски режисьор Никита Михалков. 

Наталия Михалкова, снимка Инстаграм

Избраникът на 21-годишната Наталия се оказа син на високопоставен служител в Руската федерация, съобщава порталът "Супер".

Сватбата не беше рекламирана по никакъв начин, но Наталия публикува няколко снимки в Instagram, с които съобщи за щастливото събитие в живота си. Лицето на младоженеца обаче не се вижда на нито един от кадрите.

Наталия Михалкова, снимка Инстаграм

Както съобщава "Супер" съпругът на Наталия е 24-годишният бизнесмен Артьом Степаненко. Баща му Дмитрий Степаненко заема длъжността заместник-ръководител на Федералната агенция за управление на държавната собственост. В същото време синът му се занимава с бизнес: има производствена база за шиене на военни униформи, която открива след като завършва МГИМО - Московския държавен институт по международни отношения.

Артьом Степаненко, снимка Инстаграм

Пресата откри и социалните мрежи на Артьом Степаненко, които публикуваха снимки от марша на Червения площад: на кадрите млад мъж във военна униформа, приличащ на Артьом Степаненко, носи Знамето на победата.

Да припомним, че Наталия е дъщеря на актьора и режисьор Артьом Михалков и първата му съпруга Дария. През 2020 г. тя постъпва в Московския държавен университет, където учи история на изкуството. Нейният дядо Никита Михалков неотдавна заяви в интервю, коментирайки морала в семейството им: „Ако не беше възпитанието и отношенията в семейството, можеше да израснем чудовища в нашата фамилията".

Наталия Михалкова и Никита Михалков, снимка Инстаграм

Не приех избора на децата си, но не се и намесих, така че самият избор в крайна сметка беше наказание, коментира Никита Михалков брака на дъщеря си Надежда с режисьора Резо Гигинеишвили. Двамата се разведоха  през 2017 г. след седем години съвместен живот и имат две деца.
 

Наталия Михалкова с майка си Дария Михалкова, снимка Инстаграм

Дария, Наталия и Артьом Михалкови, снимка Инстаграм

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай