Внимание - Луна "без курс"

Внимание - Луна "без курс"  | StandartNews.com

Вижте хороскопа за периода от 29 февруари до 6 март, изготвен от топ астролога Татяна Янковска специално за БГНЕС

Любов, Благодарност, Признателност! През тази седмица това са "мантрите", които ще ни позволят да създаваме необикновени и понякога ексцентрични проекти в политиката, кариерата, бизнеса или изкуството. Сега идеите и концепциите са много оригинални, наелектризиращи и "пакетирани" в странно привлекателна форма. И най-важното – решенията и проектите, родени сега, са не само завладяващи, а и печеливши! Желанието да се оценяват с признателност хора и ситуациии, които към момента не са съвършени и причиняват известни притеснения, ще ни позволи да задържим оптимистична нагласа към сложни предизвикателства, гледайки на тях не като на нещо заплашително (едва ли не – катастрофично, което трябва да бъде избегнато на всяка цена), а като на възможности да се случи нещо Ново, удобен случай за Освобождение и Промяна. Животът понякога не е плавен и приятен. Неговият буен поток носи в своя стремителен бяг и неизбежното, и кризи, и изпитания. С тях е по-разумно да си сътрудничим, отколкото непримиримо да се опитваме да ги изключим или да ги избегнем. Точно някои от критичните периоди, каквито ще има от 25 февруари до 16 март 2016 г. може да бъдат използвани като шансове за Растеж и Развитие, като възможности да се поучим и да научим повече за живота, за себе си, за другите.

Важното е да не си създаваме сами изпитания, да не си навличаме усложнения, които не са кармични, а са плод на самонадеяно и арогантно отношение към проблемите. С други думи, седмицата от 29 февруари до 6 март е богата на златни шансове за неочаквани постижения, за възход и напредък, като тези шансове може да са придружени от сериозни напрежения, идващи не само по линията на предстоящото Слънчево затъмнение от 9 март. Спрямо самото затъмнение астроконфигурациите са предизвикателни и трудни! Някои биха ги окачествили като драматични, поради Принудата да се тръгне към нов курс на действие, към прилагане на по-необикновени, по-оригинални подходи към проблеми, които вече са свършен факт. Иначе казано, радвайки се на някои великолепни възможности за неочакван и ентусиазиращ напредък в бизнеса, политиката, финансите, кариерата, не бива да подценяваме необходимостта от много отговорно и сериозно отношение към най-актуалните проблеми от глобалните, през националните, до фирмените и личните. И в световен, и в регионален план въпросите, свързани с бежанците и имигрантите са много трудни и комплексни. Тези проблеми може би ще предизвикат много стрес и напрежение на политиците, дипломатите, на военните и финансистите не само на и около 6 март, а и през целия период от 25 февруари до 16 март. Ясно е, че седмицата от 29 февруари до 6 март директно попада в този твърде стресиращ времеви интервал.

Внимание! На и около 6 март някои ситуации в глобален и регионален мащаб, включващи не само проблемите с бежанците, а и високото напрежение в почти постоянните напоследък "горещи точки" на планетата, ще бъдат толкова предизвикателни, че ще трябва да се балансира на ръба на провокацията. Овладяването и справянето с подобни ситуации ще изисква чудеса от хладнокръвие, находчивост, смелост и дипломатичност, както и решимост да се защитават собствените интереси като същевременно се покаже уважение и зачитане на правата на другите. Вероятно ще се наложи да се прояви съпричастност и хуманност към чуждата уявимост в условията на много комплицирана и усложнена от силно противоречиви интереси обстановка. Важно! Звездите към края на седмицата ще ни "тестват от какво сме направени" – дали сме "диаманти", нетрепващи от високи температури и налягане или сме "отронени листа", носещи се насам-натам, в зависимост от поредния порив на ураганния вятър ...

Внимание! Реална е заплахата сложните астроконфигурации да ни обезверят и да предприемем импулсивни стъпки, привличащи още по-силни неблагоприятни ситуации. С риск да прозвучи наивно, но ... "спасението" от подобни обстоятелства се състои в това да намерим начини дълготрайно да се "потопим" във високите енергии на Признателността и Благодарността. Това ще ни позволи да съхраним вътрешната си хармония и да се вслушаме в гласа на Интуицията, която ще ни покаже най-добрите решения за справяне с провокациите и предизвикателствата на и около 6 март 2016. Внимание! Атмосферата по отношение на кариерата, бизнеса, политиката, дипломацията, енергетиката, здравеопазването може да бъде много усложнена. Критиките ще са големи и едва ли ще се размине без да има оставки и уволнения.

Важно! Други важни въпроси, които изискват нашето повишено внимание през периода 29 февруари – 6 март, са здравето и проблеми, засягащи възпитанието на децата, учениците, младежите. Астротеоретично към края на седмицата има опасност не само от инциденти, аварии и тежки катастрофи с млади хора, а и има опасност от прояви на грубо отношение, на насилие и преднамерена жестокост към деца, несретници, възрастни хора или други по-уязвими членове на обществото! Повечко напрежение през тази седмица може да се прояви при представителите на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Лъв, Козирог, отчасти и при Водолей! На чудесен късмет могат да разчитат представителите на Телец, Везни, Водолей, Скорпион. Дните и часовете на Луна "без курс" са:

Понеделник, 29 февруари – от 21:56 до 24:00 ч. Вторник, 1 март – от 00:00 до 01:57 ч. Четвъртък, 3 март – от 04:56 до 12:03 ч. Събота, 5 март – от 18:06 до 18:23 ч. Понеделник, 7 март – от 10:47 до 21:10 ч.

Внимание! За да се предпазим по-надеждно от опасностите, непредвидените ситуации, от парадоксите и аномалиите, предизвикани от особеното влияние на Луна "без курс", е желателно около час и половина преди да настъпи времето на Луна "без курс", да не се започва нищо важно – особено инициативи, договори, проекти, сделки, на които държите да се развиват идеално в дългосрочен план. И още – по време на Луна "без курс" по-добре НЕ сключвайте нови договори. Не стартирайте мащабни и нови проекти, не давайте интервюта и пресконференции. Не купувайте по това време скъпа техника. През този период често човек е по-разсеян и може да допусне грешки от невнимание. При Луна "без курс" има опасност от инциденти и аварии. Шофирайте с повишено внимание. Въздържайте се по време на Луна "без курс" от генерални и крайни решения. В РЕЗЮМЕ - сюжетът на периода от 29 февруари до 6 март е много интригуващ. В понеделник и вторник има условия за изненадващо благоприятно развитие на важни проблеми, свързани с политиката, кариерата, бизнеса или чужбина. Внимание! Опасността от инциденти, аварии, трудови злополуки, катастрофи в понеделник, вторник, неделя (реално през цялата седмица) е повишена и е голяма, много голяма.

Важно! Необходимо е да се обърне специално внимание на здравето – своето и това на децата и на по-възрастните. Бъдете бдителни при излети и екскурзии в страната и чужбина, поради опасност от инциденти, спортни травми и други произшествия, придружени със счупвания и други наранявания. В понеделник има условия за изненадващо благоприятни случки. В понеделник и вторник ще преобладават сензациите. На 29 февруари и на 1 март има голяма опасност от инциденти, произшествия и скандали. На 1 март, вторник, приключете с нещо – хора или ситуации, а после стартирайте нови неща. На 2 март, сряда, се пазете от агресия и коварства. Доверете се на Интуицията и Късмета. На 3 март, четвъртък, да Празнуваме, да сме Благодарни и Единни. Шофирайте с повишено внимание! В петък, 4 март, избягвайте случайните запознанства. Вечерните часове са опасни! През уикенда запазете самообладание. Спрямо предизвикателствата и провокациите действайте оригинално, интуитивно и мъдро. И ТАКА – периодът от 29 февруари до 6 март е пребогат на златни шансове, на изненадващ и ентусиазиращ напредък в политиката, кариерата, бизнеса. Налице са и предпоставки за изключителни предизвикателства и дори провокации в глобален, регионален, национален, политически и дипломатически план. Взаимните обвинения и упреци често може да преминават границите на добрия тон.

Междудържавните отношения някъде може да са "на ръба"! Сензациите и скандалите от началото на седмицата крият потенциал за ожесточаване и задълбочаване на конфликтите, което може да доведе до непримиримо втвърдяване на позициите! Опазването и подобряване на здравето би следвало да е сред приоритетните теми за всеки от нас. Въпросите с бежанците и имигрантите може да стоят много остро, особено към края на седмицата. Ако проявим устойчивост, търпение и смелост спрямо предизвикателствата, ще сме възнаградени с фойерверки от неочакван късмет и добра сполука. Това може да стане, най-вече ако се доверим на Интуицията, която през тази седмица ще бъде всемогъща! Най-любопитното за този период е Възможността за Избор: дали да следваме вълшебния път на Интуицията, на Съвпаденията и на мъдрите Синхроничности или да трепкаме от страхове и притеснения по трудния и дълъг път на опита, следвайки Интелекта. Седмицата може да ни изправи пред сложни проблеми, като най-добрите решения ще дойдат не само чрез "претегляне" на положението отвсякъде, а като се доверим на Интуицията си. Интуицията ще ни прошепва, че човек, оставен на самия себе си, може да е жертва на обстоятелствата, но когато е свързан с Божията сила, всичко е възможно. Божията сила е в нас! За пореден път, благодарение на предизвикателствата, ще можем да се убедим, че постоянно живеем в царството на чудесата и вълшебствата!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай