Хари тъгува по Лондон, Меган гледа към Холивуд

Разногласията между съпрузите ескалират, бият тревога в Ел Ей

Хари тъгува по Лондон, Меган гледа към Холивуд | StandartNews.com

Хари и Меган тръгнали на семеен психолог, твърдят анонимни източници на медии в Ел Ей. Разногласията между съпрузите ескалирали и между тях настъпило отчуждение - принцът бил самотен без близките и приятелите си и постоянно мислел как да се прибере в Лондон при семейството си, а жена му постоянно мислела как да се добере до Холивуд. И за да преодолеят кризата, която няма общо с коронавируса, Съсексови се обърнали към експерт в разрешаването на брачните проблеми, твърди Life&Style.

Пак според изданието, на първия сеанс двамата били брутално честни един към друг. Хари пък признал на висок глас, че пожертвал всичко заради Меган, тъй като тя се чувствала нещастна в лондонския им дом. Така наречената херцогиня обаче отново е в екшън – въпреки душевните  терзания на любимия си. Тя нямала търпение да дефилира като героиня на книгата „В търсене на свободата“, която ще излезе през лятото.

Съпрузите са се изповядали пред журналистите Омид Шорби и Каролин Дюран и сега очакват читателите да разграбят томчето и високо да оценят искреността им – и най-важното: да им съчувстват за неволите и за проблемите, произтичащи от факта, че са известни и богати.

„Искам всички най-после да ме видят в истинската ми светлина“, споделила кралската снаха.  Премиерната дата за социалните мрежи е първи август, а печатната версия ще се появи на 20 август, но това се струвало безкрайно далеч на Меган.

  „Ако зависи от мен, книгата трябва още утре да е в ръцете на хората“, рекла още Маркъл на издателите си, твърди Daily Mail. „Тя казва, че е време светът да разбере за причините, довели до решението им с Хари да напуснат задълженията си като старши членове на династията.

Меган отчаяно се стреми да разруши образа на взискателна жена, която се държи грубо със служителите си в своя поход към слава и власт. И вярва, че след премиерата на книгата с Хари ще започнат на чисто – защото от страниците най-накрая ще се разбере, че докато е била в двореца, не е живяла като в приказка, а е страдала като всяко уязвимо същество“, пише Daily Mail.  И уточнява, че в томчето Хари и Меган споделят причините, поради които са напуснали династията, разказват за битието си в Канада и си спомнят с умиление за първите им дни като гаджета.

 „Това е честен и обезоръжаващ портрет на уверена, влиятелна и далновидна двойка, която не се страхува  да скъса с традициите и е решена да поеме по нов път в страни от фокуса на вниманието“, предупреждават авторите. А дали по този път Меган ще се отбие в студиото, където снимат „Сделка или не“, в момента не се обсъжда.

Според хроникьори от Ел Ей, Хоуи Мандел, продуцентът на тв формата, от който тръгва кариерата на Маркъл, я е поканил отново да се включи в шоуто, но вече, естествено, с благотворителна цел. Припомняме, че нейната роля е била да държи куфарчето с пари, докато всички зяпат в щедрото й деколте.

Междувременно Кейт Никол, която наблюдава дворцовия живот, зарадва феновете на Уилям и Хари с новината, че братята са възстановили отношенията си. Било твърде рано за възраждане на приятелството между тях, но поне вече разговаряли.

Според Кейт Никол принцовете започнали да се чуват редовно по телефона, след като Хари и Меган се преместили в Лос Анджелис, а тревогата за баща им, баба им и дядо им покрай пандемията съвсем ги обединила.  Хари не пропускал ден, в който да не задели поне час за видео чат със семейството си – още повече, че той няма нито един приятел в Ел Ей и се чувства ужасно самотен. 

От династията дойде още една новина - отстраненият от кралските си задължения принц Андрю ще бъде привикан в съда. През 2014-а той и бившата му съпруга Сара Фергюсън са купили имот в Швейцария за 18 милиона паунда – със седем стаи с антикварни мебели, басейн, огромна тераса, сауна и бар. Малкият дворец е трябвало да бъде изплатен до декември на 2019-а. Но тъй като Сара и Андрю не са го направили, предишната собственица е изгубила търпение и сега си иска чрез юристи останалите пари – 6, 7 милиона паунда.

Това е поредният скандал, в който се забърква по-малкият син на кралица Елизабет II. Върху името му още стои срама от дружбата с педофила Джефри Епщайн. Именно след този случай Андрю изгуби годишната си кралска заплата от 250 000 паунда. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай