Владо Пенев и Теодора Духовникова нажежиха мрежата до червено

Любопитното е, че автор на провокативната снимка е Марта Вачкова

Владо Пенев и Теодора Духовникова нажежиха мрежата до червено | StandartNews.com

Снимки на актьорите Владо Пенев и Теодора Духовникова нажежиха мрежата до червено.

"С най-талантливия, най-хубавия, най-смешния, най-драматичния, най-разбиращия за какво точно става дума, най-обичащия живота мъж на света. Единственият Владо Пенев", написа Теодора Духовникова в социалната мрежа Фейсбук и публикува интересна снимка на двамата. 

 




На фотографията се вижда, че актрисата е седнала с подвити крака на маса в ресторант и е прегърнала Владо Пенев, който стои прав до масата. Той пък е прегърнал Теодора през кръста. 

 

 




Любопитното е, че автор на провокативната снимка е Марта Вачкова. Марта пък е публикувала и друга интересна снимка на двамата си приятели, на която Теодора е в скута на Владо Пенев. Под фотографията дъщерята на Григор Вачков пък е написала: "Красиви сте, дявол да ви вземе! Обичам ви!".

Явно за да успокои разгорелите се в интернет страсти по повод провокативните снимки на Владо Пенев и Теодора Духовникова, актьорът публикува в социалните мрежи обща снимка, на която е с двете си приятелки актриси. "Някъде из Черно море с тези храбри мореплавателки Теодора Духовникова и Марта Вачкова", написа звездата на Народния театър.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай