Мики Рурк снима филм по време на пандемията

Дойдох в Рига, за да бачкам, коментира култовият актьор

Мики Рурк снима филм по време на пандемията | StandartNews.com

Мики Рурк не се впечатли от пандемията и в разгара на здравната криза отказа да напусне терена на новия си филм. Актьорът дори вече е завършил снимките за бъдещата лента „Warhunt“, които са се провели в Рига, столицата на Латвия. Правителството позволило на екипа да продължи работата по продукцията, следейки изкъсо дали се спазват мерките за сигурност – носене на маски и ръкавици, измерване на температурата на всички два пъти на ден, социално дистанциране и редовно дезинфекциране на оборудването.

„Дойдох в Рига, за да бачкам. Нещата излязоха извън контрол, но хората бяха чудесни“, коментира Рурк.

„Всъщност трябваше да разместим графика, защото страната обяви, че ще затваря границите си. Мики се съгласи да снимаме по-рано и ни позволиха да работим. Разбира се, всички приеха извънредните мерки за сигурност и работата протече гладко“, добавя продуцентът Ю-Фай Суен.

„Беше доста сюрреалистично в началото. Екипът обаче бързо се адаптира и даже беше още по-фокусиран и си свърши работата бързо и ефикасно“, споделя режисьорът Моро Борели.

В „Warhunt“ участват още Робърт Непър („Бягство от затвора“) и Джаксън Ратбоун („Здрач“). Историята разказва за група елитни американски войници, управлявани от вещици, по време на секретна мисия през Втората световна война.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай