Виктория Бекъм готви щедри подаръци за Кейт

Тя се е заела да предложи подкрепата си

Виктория Бекъм готви щедри подаръци за Кейт | StandartNews.com

Източник: X

Виктория Бекъм готви щедри подаръци за Кейт. 

Без съмнение семейство Бекъм са изградили множество връзки на високо ниво през годините. Сред тях са и отношенията им с кралското семейство, които винаги са били приоритет. Тъй като в момента Кейт Мидълтън е подложена на превантивна химиотерапия за рак, Виктория Бекъм се е заела да предложи подкрепата си.

Според източници, близки до модната дизайнерка, Виктория е силно загрижена за Кейт и заедно със съпруга си Дейвид е изпратила многобройни съобщения за подкрепа. Виктория планира също да изпрати на Кейт пакет с продукти от собствената ѝ линия и други лакомства, които знае, че принцесата ще оцени.

Вътрешни източници споделят, че Виктория се стремяла да гарантира, че подаръкът ще се възприеме като личен жест, а не като бизнес ход. Тя иска да уважава правилата, свързани с подаръците за кралски особи и искрено да повдигне духа на Кейт през това трудно време, пише Women.bg 

Виктория и Дейвид са удостоени с ордени на Британската империя. Дейвид получи своето отличие през 2003 г. за заслуги към футбола, а Виктория беше почетена 14 години по-късно за приноса си към модната индустрия.

Дейвид, който е ревностен поддръжник на кралското семейство, отдавна се стреми към рицарско звание и наскоро отбеляза важен етап, ставайки посланик на Фондацията на краля.

Въпреки че не са близки приятелки, Виктория и Кейт споделят връзка чрез модата. Кейт е била забелязвана да носи дрехи от колекцията на Виктория, включително кремава плетена рокля през януари 2023 г. и чифт слънчеви очила на Уимбълдън миналото лято. Виктория се надява да укрепи връзката им и мечтае да облича Кейт, след като тя се възстанови напълно.

Семейство Бекъм някога имаха близки отношения с принц Хари и Меган Маркъл, дори присъстваха на сватбата им през 2018 г. Според слуховете отношенията им обаче се обтегнали, след като семейство Съсекс отправили обвинения към Виктория, че е разпространявала слухове за тях в пресата. Именно това сложило край на приятелските им отношения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай