Васко Кеца във война със съседите

Певецът ремонитра жилищата си, което не се нрави на другите живущи в сградата

Васко Кеца във война със съседите | StandartNews.com

Васил Найденов си е навлякъл гнева на съседите покрай ремонта на апартаментите си.

"Имам страхотни проблеми с мои съседи, които непрекъснато се оплакват от мен на най-високи инстанции и пускат жалби. Не мога да вляза в собственото си жилище, защото аз се разширих, купувайки съседен апартамент", разкри Кеца в свое интервю.

Певецът от над три десетилетия живее на бул. "Витоша" в близост до НДК. Апартманетът му е наследствен, а преди години той закупил и съседното жилище. Получил разрешение от общината, за да обедини апартаментите, като махне носещите стени и въпреки че ремонтът е напълно законен, съседите му недоволствали. Живущите в сградата се притеснявали тя да не рухне, което провокирало жалбите.

Васко е убеден, че музиката компенсира за неприятните неща в живота му. "Винаги в природата има баланс – едното се замества с другото. Аз пък гледам да го заместя – правя гипсови пана, които са класически от едно време. Завършил съм геодезия и картография плюс Консерваторията. Имам познания за гипса и скулптурите. Отглеждам цветя, кактуси, имам нови папагали и нови пеещи птици. Обичам природата и тъй като сме урбанизирани и живея на пъпа на София – на "Витошка" – трамваят бучи непрекъснато и колите фучат и затова човек трябва да си направи микроклимат", казва певецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай