В Лондон: Хари и Меган да върнат титлите

Политическата активност на Маркъл вбеси коментаторите край Темза

В Лондон: Хари и Меган да върнат титлите | StandartNews.com

Хари и Меган възстановиха на кралската хазна 2, 4 милиона паунда за ремонтите във Фрогмор котидж в Уиндзор, но въпреки това не са станали много по-симпатични на медиите в Англия. Принцът и бившата актриса успяха да оправят сметките си, благодарение на аванса от Нетфликс за бъдещите си екранни проекти, чиято обща стойност се изчислява на стотина милиона долара. Но Пиърс Морган, водещият на „Добро утро, Британия“, призова внука на Елизабет II и американката да се откажат от титлите си, защото ги използват под път и над път за търговски и политически дейности.

„Чудесно, че Хари и Меган погасиха дълговете си и повече няма да искат дотации от принц Чарлз. Време е за втората крачка – да престанат да се наричат херцози“, твърди Морган. Въпреки че Меган не поддържа явно кандидата за президент на САЩ Джо Байдън, тя постоянно прави изявления, в които убеждава американците да „дадат гласа си за промяната“ – а това означава против Доналд Тръмп. 

 „Кралското семейство винаги остава извън политиката. Ако Меган иска да бъде активистка,  повече не може да е херцогиня – в противен случай грубо нарушава принципите и протокола на монархията“, добавя Пирс Морган.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай