В Бъкингам: Трети с Ковид

Принцеса Майкъл от Кент се е заразила преди месец

В Бъкингам: Трети с Ковид | StandartNews.com

Коронавирусът успя да застигне трети член на британското кралско семейство. Принцеса Майкъл от Кент се е заразила преди месец, като вече се възстановява от ефектите на Ковид. Според говорителя ѝ, тя е преборила тежко болестта, но всички се надяват най-лошото да е отминало.

Принцесата е омъжена за първия братовчед на кралица Елизабет II, принц Майкъл от Кент. Той заяви, че съпругата му е имала висока температура и втрисане. Също така е била постоянно уморена. От вестник "Сън" пишат, че принцесата се е заразила от домашна помощница, показваща минимални симптоми.

Веднага след като тестът на принцесата е показал положителен резултат, 75-годишната кралска особа се е изолирала в апартамент №10 в замъка Кенсингтън и е изпратила всеки един от екипа си у дома, за да предотврати заразяване. Съпругът ѝ не е заразен, както и децата ѝ - лейди Габриела и лорд Фреди. Принцесата също така не е виждала кралица Елизабет II от няколко седмици, така че и монархът на Великобритания няма за какво да се притеснява, пише "Тялото".

Досега заразата пребориха принц Чарлз, който боледува още през март и принц Уилям, който се оказа, че тайно е боледувал през април, но едва наскоро разкрил за борбата си с Ковид.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай