Ужилиха Виктор Калев с хиляди

Актьорът олекна с 13 бона

Ужилиха Виктор Калев с хиляди | StandartNews.com

Виктор Калев олекна с 13 500 лева заради хаотична организация на негово събитие.

Организаторката Рена Дранкюлева призна, че причината за отлагането на "Грамофонът"е заради липса на парите от продажбата на билетите, която е разкрита дни преди представлението.„Става дума за 13 500 лв. от продажбата на 430 билета. Не зная какво точно се е случило: или съм ги загубила, или са ми ги откраднали“, заяви Дранкюлева

Според думите й разбрала за липсата седмица преди датата на спектакъла. „Не съм подавала жалба в полицията, защото не мога да дам никакви подробности. Опитвах многократно да се свържа с хората от екипа на Виктор Калев, но успях да го направя едва един или два дни преди спектакъла. Казах им, че парите липсват, но че ще ги възстановя в най-кратък срок. Готова бях да се откажа от своя процент и да платя с лични пари наема на залата само да не отменят спектакъла. Те не приеха и бяха категорични, че ще отменят спектакъла, а аз трябва да върна парите на хората. Нарекоха ме некоректна. Аз съм учителка и имам достойнство. Освен това към онзи момент нямах подписан договор с екипа на Калев. Ако бях решила да открадна тези пари, просто щях да отрека изобщо, че съм поемала ангажимент и че съм продавала тези билети. Аз веднага се обърнах за помощ и само за 1-2 дни успях да събера сумата, която сега ще трябва да върна на хората“, твърди още Дранкюлева, цитирано от "Телеграф"

Ето какво каза продуцентът Кирил Кирилов от Ажур Пико:

„Първо на нас бе казано, че е подадена жалба в полицията. След това във втори разговор г-жа Дранкюлева заяви, че нямало смисъл да се разследва, защото човекът, който според тях е откраднал сумата, бил в чужбина с парите. 

Веднага щом госпожата потърси контакт с нас ние реагирахме и няма как да се твърди, че една седмица никой не й вдига. Вечерта, преди деня на спектакъла, дори се разбрахме, че ще опита да намери сумата и няма да отлагаме. След което видяхме, че тя обяви, че „Грамофонът“ няма да се играе. Така че тя първа отмени спектакъла. Несериозно е да кажеш, че не знаеш какво се е случило с толкова много пари. 

Относно твърденията, че не е имала договор с нас, ще кажа, че изобщо не е така. Имаме и приемно-предавателен протокол, за да може да продава билети. Тези неща се водят ценни книжа. Всеки един билет е с касова бележка. Имам кореспонденция с госпожата, но няма да я покажа от възпитание и защото наистина не ми се занимава повече с този казус“, категоричен е Кирилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай