Ужас! Култова наша звезда пее на убиеца на мъжа си

Разтърсващи признания на Снежина

Ужас! Култова наша звезда пее на убиеца на мъжа си | StandartNews.com

Тежки признания от годините на прехода у нас, свързани с култова фолк певица.

Снежина – нежната половинка от култовия попфолк дует от 90-те Марко и Снежина, направи емоционални признания за професионалния си път и превратностите на времето, през което е развивала кариерата си на певица.

Легендарната изпълнителка споделя лични истории и фрапиращи преживявания от годините на прехода. Тя не крие огромните трудности, които е преживяла след загубата на своя съпруг, а музиката определя като свое спасение и начин да се справи с болката.

Снежина разкрива, че е пяла пред убиеца на мъжа си, което за нея било акт на изцеление и прощаване, помогнало й да продължи напред. 

“Музиката винаги е била моят начин да изразя емоциите си и да намеря утеха. Пеенето на тази песен беше изключително трудно, но и освобождаващо. Това беше моят начин да се сбогувам с миналото и да започна нова глава в живота си" – сподели певицата при гостуването си в популярния подкаст NAYcast. 

Подкастът, известен със своите дълбоки и вдъхновяващи интервюта, предостави платформа на Снежина да разкаже своята история и да вдъхнови слушателите със своята сила и кураж.

Епизодът вече набира популярност в YouTube и социалните мрежи, като феновете на дуета Марко и Снежина изразяват своята подкрепа и възхищение.

Марко и Снежина създават дуета си през 1994 година. Две години след началото на музикалната си дейност – през 1996 г., издават самостоятелните си албуми "Касандра“ (Марко) и "Лъч за обич“ (Снежина), като тогава са представени с имената Осман и Снеги.

Първият им албум в дует е озаглавен "Глас народен – глас Божи“, излиза през 1998 г. и е издаден от музикалната компания на Слави Трифонов (БМК)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай