3 зодии ще имат прекрасен октомври

Очакват ги много успехи

3 зодии ще имат прекрасен октомври | StandartNews.com

За 3 зодии октомври ще бъде прекрасен.

Телец

През октомври Телците ще намерят себе си някъде по средата - между нещо ново и нещо старо. Ще изберат ли да прегърнат промяната и да позволят позитивният растеж да се случи? Или страховете ще продължават да ги заслепяват - и да не виждат каква е съдбата им, какви са способностите им? Върху това е основният фокус през месеца. Изборите им ще имат много силно влияние в близко бъдеще. Плутон става директен в Козирог след 11 октомври, а Меркурий влиза в Скорпион на 13 октомври. Тези събития ще предизвикат Телците - да осъзнаят някои истини за себе си и средата около тях.

Овен

През месеца интуитивните им дарби и способности са някак засилени. Част от Овните ще получат определени предчувствия чрез сънищата си. Други пък веднага ще познаят вредните, лоши навици на някои хора и злите им намерения, дори когато тези хора опитват да ги прикриват. Дните около новолунието и около пълнолунието, което е на 17 октомври, ще са особено значими и тогава интуицията им е най-силна. Нека си водят дневник и да записват наблюденията си в тези дни. Така ще наредят парчетата от пъзела и скоро всичко ще придобие смисъл. Овните ще са силно повлияни и от ретрограден Юпитер в Близнаци, който започва на 9 октомври.

Рак

Октомври ще бъде много интересен за Раците. През повечето време те няма да са повлияни от мненията и наблюденията на другите хора. Тези зодии трябва да обръщат внимание на знаците. Колкото повече наблюдават малките детайли от живота, толкова по-лесно ще им е да се възползват от благословиите, които им носят небесните събития. И така ще могат да направят октомври най-добрия месец, пише teenproblem.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай