Уникално! Музикален секссимвол влиза в "Гласът на България"

Той ще се яви на кастинг за есенния сезон на риалити формата

Уникално! Музикален секссимвол влиза в "Гласът на България" | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Николай Христов

Секссимволът Николай Христов, който е виолончелист и има фен база от над 17 хил. последователи в ТикТок, е популярен в социалните мрежи със забавните си видеа, на които демонстрира майсторските си музикални умения. За него тези дни става ясно, че има желание да участва в "Гласът на България", съобщава Хотнюз.

Nikowhy, както е сценичният му псевдоним, застава редом до рапъра 100 Кила в песента „200 лева назаем“, която обаче далеч не е сред най-популярните произведения на варненеца. В момента младежът кара и магистърска степен в Кралската консерватория в Брюксел, но следи телевизионния живот и у нас и не пропуска да се пошегува с последни Ерген Алек Младенов. Почитателите на Христов обаче са категорични, че Николай е в пъти по-секси от Младенов и дори го наричат най-секси челиста в света.

Изглежда Николай досега не се концентрира толкова върху вокалните си умения, колкото върху виолончелото, но явно това не му пречи да се яви на кастинг за есенния сезон на „Гласът на България“. Тепърва ще се разбере дали младежът изобщо има необходимите гласови качества за рейтинговия музикален формат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikowhy (@itsnikowhy)

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай