Уникален разкош по време на карантина

Цената за нощувка варира между 800 и 2 хиляди долара

Уникален разкош по време на карантина | StandartNews.com

Лю Бижу – луксозна верига швейцарски хотели, предлага апартаменти за карантина по време на пандемията от коронавирус. Цената за нощувка варира между 800 и 2 хиляди долара. Срещу солидната сума всеки, решил да прекара в разкош 14-дневната изолация, получава персонална доставка на храна от личен готвач, частен спортен салон, спа център и дори работен кабинет.

Гостът може да си направи и тест за ковид-19, който е на стойност 500 долара. При желание и срещу 1800 долара може да се осигурят и по две посещения на ден от медицинска сестра, или целодневни лекарски грижи срещу 4800 долара.

Ръководството на хотелската верига решило да преустрои част от стаите си в луксозни апартаменти за карантина, за да запази работата на своя персонал, който е около 60 души. Така адаптирали традиционните услуги, предлагани от хотела в Цюрих, към новите изисквания за изолация по време на пандемия.

За да помогнат на здравните работници, които са на първа линия в борбата със заразата от веригата предлагат безплатен престой, разбира се в не толкова луксозните си стаи, за лекари и сестри, претоварени от извънредните смени. Разбира се всеки, нуждаещ се от подслон или топла храна на фона на кризисната ситуация също е добре дошъл, категорични са от ръководството на Лю Бижу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай