Уилям снима документален филм

Продукцията е на тема психично здраве

Уилям снима документален филм | StandartNews.com

Принц Уилям е снимал документален филм за BBC на тема психично здраве. „Tackling Mental Health With the Duke of Cambridge“ ще бъде излъчен по британската телевизия през май.

Продукцията проследява престолонаследника в продължение на година. Той ще се срещне с футболисти, фенове и мениджъри. Принцът ще посети бившия полузащитник на Челси Франк Лампар, настоящия вратар на Бърнли Джо Харт, бившата звезда от Английската висша лига Марвин Сордел и Тайрън Мингс от Астън Вила. Заедно те ще говорят за депресията, душевното напрежение, съпътстващо професионалната спортна кариера и други теми.

Това е поредната акция на херцогът на Кеймбридж по време на пандемията. Той и Кейт Мидълтън се изолират с децата в дома си Анмър хол, но продължават да изпълняват кралските си ангажименти с пълна сила. Съпрузите всеки ден провеждат видеоразговори с медицински служители на първата линия, за да им окажат морална подркепа. Уилям откри дистанционно временна болница в Бирмингам и стана първият патрон на Националния фонд за спешни ситуации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай