Уилям проговори за Кейт

Принцът коментира здравето на съпругата си

Уилям проговори за Кейт | StandartNews.com

Принц Уилям за кратко засегна темата за здравето на Кейт Мидълтън по време на първия си кралски ангажимент, след като стана ясно, че съпругата му е приключила с химиотерапията.

42-годишният принц на Уелс сподели детайли от състоянието на Кейт с доброжелатели, с които се срещна по време на визитата си в Уелс на 10 септември. 

„Това са добри новини, но пред нея има дълъг път до пълното възстановяване“, каза Уилям, коментирайки думите на съпругата си в умилителното семейно видео, което тя сподели ден по-рано.

Принцеса Кейт беше в мислите на повечето хора, които чакаха престолонаследника пред портите на общественото училище Swiss Valley. То беше и първата му спирка от посещението в Уелс.

Докато поздравяваше публиката и се срещна с част от нейните членове, той благодари на всички, които са изпратили добри мисли към семейството му и са подкрепили Кейт в борбата ѝ с рака, дори и от разстояние. Той увери присъстващите, че принцесата се чувства добре и върви уверено към пълното възстановяване. 

Приближавайки се към насъбралата се група, Уилям ги поздрави с „боре да“, което означава „добро утро“ на уелски. След това се здрависа и получи картички от част от хората. Той дори се загледа и впечатли от малък дракон, който е символ на Уелс и е изобразен върху знамето на страната.

Една от дамите, Джейн Стоунмен, подаде писмо на принца с молба да го предаде на Кейт.

„Казах му, че ми е доставило радост да видя Кейт в добро здраве и възстановена. Казах му, че съм се насладила на видеото и го помолих да ѝ предаде картичката с цялата ми любов“, каза дамата пред списание People, пише tialoto.bg.

След като погледна картичката, Уилям каза, че съпругата му се чувства добре.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пловдивчанин
преди 3 дни

Най-симпатичната жена на Европа. Да е здрава да краси Европа още дълги години!!

Откажи