Хари съкрушен: нов филм дискредитира Даяна

Документалната лента щяла да разкрие четири опита за самоубийство на принцесата

Хари съкрушен: нов филм дискредитира Даяна | StandartNews.com

Уилям и Хари са на нокти от двете страни на океана заради опасност, идваща от тв канала DSP, твърдят репортери на Острова.

В  програмата на медията щял да се появи скандален документален филм за Даяна. Във фокуса на лентата били менталните разстройства на принцесата, тежкото й детство и нещастният й брак с Чарлз. Сред интервюираните пред камерите пък щели да бъдат очевидци на четирите опита за самоубийство, извършени от майката на принцовете. В Лондон се говори, че проектът е по поръчка на Нетфликс, но пиарите на стрийминг платформата засега нито потвърждават, нито отричат.

Според източници на Daily Mail Уилям и Хари били възмутени и разстроени от евентуалната поява на подобна продукция, която за пореден път ще се опита да дискретира родителката им. Особено неприятно изненадан бил Хари, който преди броени дни пусна видео, в което представя новия си съвместен проект с Нетфликс „Thomas and Friends: The Royal Engine“ – анимационен сериал за деца, в който принц Чарлз и кралица Елизабет Втора са представени като рисувани персонажи.

Освен всичко друго, точно сега документален филм за драмите на Даяна би бил още един тъмен щрих в публичния живот на династията, която не може да преглътне предателството на Хари и Меган и напускането им не само на семейството, но и на Англия. В Лондон обаче все пак имало коментар по темата от представител на DSP: „Няма нищо нередно в това, което зрителите ще чуят и видят. Данните за лечението на принцеса Даяна са обществено достъпни.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай