Уилям и Кейт зарадваха деца в Ланкашир

Херцозите проведоха първия си виртуален кралски ангажимент

Уилям и Кейт зарадваха деца в Ланкашир | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт Мидълтън реализираха първия си виртуален кралски ангажимент. Херцозите на Кеймбридж проведоха видеочат с деца, чиито родители са на първата линия в борбата срещу вируса.

Двойката се включи от дома си в Норфолк – Анмър хол, къде са се изолирали в разгара на пандемията. Те се свързаха с малчугани от „Casterton Primary Academy“ в Ланкашир. Кейт и Уилям не пропуснаха да благодарят на учителите, че се грижат за отрочетата на медицинския персонал, магазинерите и всички работници, които изпълняват първостепенни роли, рискувайки живота си за всеобщото благо.

Херцозите обсъдиха ефекта на пандемията върху младото поколение, но заделиха време и за малко забавление. Великденският дух напълно е завладял класните стаи и децата, които си бяха сложили заешки ушички, показаха на съпрузите тематичните си рисунки, включително и колаж, с който благодарят на Националната здравна служба.

Кейт беше издокарана за чата със жълта блуза на „Зара“ и златни обеци на „Zoraida London“ за 165 лири. Един от малчуганите й връчи виртуален букет, направен от хартиени цветя, който три дена подготвял специално за бъдещата кралица. Децата показаха на херцозите портретите на техните родители, които се борят упорито в разгара на пандемията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай