Уилям и Кейт в необятната горска градина в Челси

Херцогинята на Кембридж разкри още едни свой талант - проектирането на градини

Уилям и Кейт в необятната горска градина в Челси | StandartNews.com

Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън разкри още един свой невероятен талант – тя е проектирала ”необятна горска градина” за изложението на цветя в Челси. Целта й е да вдъхнови семействата да излязат навън и да разберат ползите от общуването с природата.

В началото на годината херцогинята разкри за намерението си, но сега тя показа и резултата. Херцогинята е работила съвместно с ландшафтните архитекти Андре Дейвис и Адам Уайт и Кралското градинарско дружество.

Всъщност градината е част от работата на херцогинята по ранно детско развитие. Според нея повече прекарано време на открито помага на децата да растат щастливи и здрави. Стремежът на Кейт е да подчертае ползите за психическото и физическото благосъстояние, които носи природата.

"Въз основа на горските площи, градината ще се опита да пресъздаде за възрастните усещането за чудо и магия, което са имали като малки деца”, посочват от двореца Кенсингтън.

 

В писмо до експерти тя пише: "Мога да разбера, че хората са нервни, когато търсят помощ и се страхуват от осъждане. Това чувство на изолация може бързо да стане първостепенно и изтощително за всеки родител”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай