Кейт и Уилям поведоха война срещу „Татлър“

Херцогинята на Кеймбридж отказала да позира за броя, посветен на нея

Кейт и Уилям поведоха война срещу „Татлър“ | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са започнали собствена война срещу британската преса. Твърди се, че херцозите на Кеймбридж възнамеряват да съдят светската библия „Татлър“ заради материала за бъдещата кралица в новия брой на списанието.

Както стана ясно, няколко анонимни източника разкриха подробности около кавгата между Кейт и Меган. Двете уж се скарали на кралската сватба през 2018-а заради чорапогащите на шаферките – Мидълтън искала да следва протокола и принцеса Шарлот и другите деца да ги носят, а Маркъл била против, защото сметнала, че ще им бъде прекалено горещо.

Сега се твърди, че херцогините се скарали не заради чорапогащите на шаферките, а заради дължината на техните рокли. Кейт искала да са по-дълги, на което Меган реагирала остро и дори разревала съпругата на принц Уилям.

В материала на „Тталър“ пишат и че Мидълтън била адски изморена и се чувствала като в капан заради ангажиментите, които й се стоварили на главата заради бягството на Хари и Меган. „Кейт и Уилям искаха да се посветят на децата си, но заради егоистичното решение на херцозите на Съсекс да се оттеглят от кралското семейство, не могат да го направят. Мидълтън е бясна заради работата, с която сега тя трябва да се натоварва. Разбира се, не го показва публично, но това не значи, че е доволна от ситуацията“.

От двореца Кенсингтън заявиха, че подобни твърдения са абсолютни лъжи, а херцозите на Кеймбридж са останали най-вече обидени от личните нападки към Кейт. Мидълтън била изключително огорчена от критиката, насочена към килограмите, семейството и дома й. В материала се твърди, че напоследък тя се е вталила притеснително много, точно както покойната принцеса Даяна навремето.

„Това е толкова жестоко и сексистско и въобще не е истина – целият материал е базиран на лъжи. Херцогинята на Кеймбирдж не се чувства натоварена от кралските си задължения и даже работи по-малко от обичайното. Твърденията, че херцогът е обсебен от тъща си Карол са нелепи, а обидите, насочени към балдъзата му Пипа, са ужасни. По ирония на съдбата херцозите на Кеймбридж бяха нападнати от любимото си списание“, коментира кралски източник за DailyMail.

От „Татлър“ коментират, че в Кенсингтън знаели от самото начало, че списанието възнамерява да пусне материал за Кейт, но отказали да сътрудничат. Мидълтън била помолена да позира за корицата на броя, посветен на нея, но не пожелала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай