Уебинар представя топ модни тенденции за сезона

Уебинарът ще повдигне завесата пред най-обсъжданите и любопитни за сезона теми

Уебинар представя топ модни тенденции за сезона | StandartNews.com

Актуалните тенденции от света на модата, красотата и фотографията ни представя второто издание на уебинара COLOR MY BEAUTY. Безплатното онлайн събитие ще се състои на 23 юли (четвъртък) от 15.00 ч. в Zoom.

Уебинарът ще повдигне завесата пред най-обсъжданите и любопитни за сезона теми:

  • Как да открием баланса в избора си на стайлинг?
  • Как да подберем най-подходящите облекла спрямо фигурата си?
  • Кои са топ тенденциите в летния маникюр?
  • Как да изглеждаме зашеметяващо на снимки?
  • Кои са най-честите грешки, когато се снимаме сами или с приятели?
  • Коя е тайната на перфектното селфи?

Уебинарът COLOR MY BEAUTY SUMMER е иницииран от дизайнера Пламена Вияреал, създател на модния бранд Andy Vil. Тя гостува редовно в различни тв предавания и онлайн медии, споделяйки не само кои са най-актуалните тенденции в света на модата, но и как да ги приложим в ежедневието си. По време на събитието тя ще ни сподели как винаги да изглеждаме стилно и какви са първите стъпки за перфектна визия.

В събитието ще се включи и маникюристката Емона Делчева, която се обучава във Виена, а впоследствие придобива допълнителни квалификации и тук в България. Участието ѝ в една от надпреварите за най-хубав маникюр е било на тема „Рок и музика“, печели първо място. Това я мотивира още повече в работата ѝ и има желанието да продължава с участията в организирани състезания както в България, така и в чужбина.

Тайните за красиви летни кадри ще ни разкрие Лео Кирилов, фотограф, който е учил фотография в школата за Съвременно фотографско изкуство на Ивайло Стоянов. За себе си той споделя: “Винаги съм се стремял да изразявам себе си чрез изкуството. Открих, че тази професия е моята мечта, защото фотографията е свят, в който можеш да изразяваш не само себе си, но и да отразяваш и част от света и емоциите на хората”.

Участието в уебинара е безплатно с регистрация на https://bit.ly/2E7nVvn. Всеки заявил своето участие ще получи линк към събитието на 23 юли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай