Ученици блокираха Фейсбука на "Чичо Кмет", искат ваканция

Ученици блокираха Фейсбука на "Чичо Кмет", искат ваканция | StandartNews.com

Учениците блокираха Фейсбука на кмета на Бургас Димитър Николов с искане да обяви дървена ваканция. Той им отговори подобаващо, като публикува във своя профил в социалните мрежи, че е впечатлен от тяхната организация, но няма как да пусне учениците във ваканция.

Публикуваме поста на градоначалника без редакторска намеса.

Благодаря на всичките 258 бургаски ученици от горните класове, които днес почти блокираха фейсбука ми с лични съобщения и искане за обявяване на дървена ваканция. Не мога да изчета всичко, защото нищо друго не трябва да работя. Но пък се натъкнах на изключително изобретателни попадения: съобщения в умолителна стихотворна форма, десетки уникални снимки с ушанки, уши, ледени висулки, пингвини, фризери, бели мечки, шушони, снежни лавини и човеци smile emoticon Благодаря за милите обръщения - Миташки, брат, скъпи чичо -имаш ли сърце, Митак, човек, началник, адаш, Бург, чичо кмет и т.н.smile emoticon И въпреки че съм впечатлен от вашата организация, няма как, разберете.

Говорих с Инспектората, с РИОКОЗ, с част от директорите - няма как. Освен това ми писаха и родители, които са против. Пътищата са достъпни, замерванията в училищата показват температури в нормите. Разбирам, че в края на срока сте залети от контролни. Студено е, но трябва да ходите на училище. Вярвам във вас. Благодаря, че ме разсмяхте с изобретателност. Поздрави: Чичо Кмет

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай