Участничка нанесе тежък удар на лидер в "Островът на 100-те гривни"

Тя ще получи правото да спаси единия от двамата загубили със специална гривна

Участничка нанесе тежък удар на лидер в "Островът на 100-те гривни" | StandartNews.com

Изненадващ край на играта докара до депресия култов участник. 

Бистра от Лагер "Мимо-Гарсия" отмъкна златната гривна и стана най-богатият човек в "Островът на 100-те гривни", след като спечели безапелационно играта "Пачанга", надделявайки срещу Рената и фаворита Виктор Гогов от Лагер 1.

Освен това тя прибра и прясно уловената риба от единия от водещите Александър Сано.

След триумфа Бистра призна, че е изключително доволна от това, че е успяла да надмогне себе си, а Гогов не изглеждаше съкрушен, след като изгуби златната си гривна.

Преди играта той призна, че ще изпадне в жестока депресия, поне за 15 минути, ако го победи жена, но впоследствие отдаде дължимото на Бистра.

Той я определи като много силна и като машина, и след като призна, че трябва да отиде на отшелнечески остров, за да преглътне детронирането си, в крайна сметка реши да се завърне при своите в лагера си.

Видимо доволна изглеждаше пък Рената, тъй като според нея Бистра е дала урок на Виктор, който е имал нужда да стане по-смирен.

След като Бистра започва да коли и да беси в приключенското риалити по бТВ, тя ще избере тримата за елиминационната игра, а впоследствие ще получи правото да спаси единия от двамата загубили със специална гривна, която ще й бъде предоставена от водещите, пише Petel.bg

Другият загубил пък ще напусне острова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай