Турбо силиконка свали всички звезди на Гришо /СНИМКА/

Написа цяла ода да тенисиста

Турбо силиконка свали всички звезди на Гришо /СНИМКА/ | StandartNews.com

Още една златотърсачка опита да разкрие картите си пред първата тенис ракета на страната ни.

Нежна подкрепа получи Григор Димитров преди днешния си демонстративен шоу мач срещу легендарния сръбски тенисист Новак Джокович. Двамата ще излязат един срещу друг на корта в зала "Арена София" от 20:00 часа довечера. 

Популярната плеймейтка Боряна Миткова пожела успех на родната звезда. Според носителката на титлата "Мис Силикон 2016" Гришо е истински идеал за мъж и мечта за всяка жена. Неслучайно 33-годишният хасковлия е считан за един от най-желаните ергени на цялата планета. В момента Димитров е свободен и няма сериозна дама до себе си.

За последно той излизаше с румънския модел Мадалина Геня, а след това бе свързван и в кратка афера с турската риалити звезда Екин-Су Кюлкюоглу. Самата тя обаче отрече да е гадже на българина.

"Разбира се, че ще подкрепя Гришо довечера. Смятам че всеки един българин трябва да го направи. Ще гледам мача и ще стискам палци за нашата гордост.

Определено Григор успя да се превърне в един от най-популярните български спортисти и придоби огромна слава на световно ниво. Дано занапред имаме все повече талантливи спортисти, с които да се гордеем пред света", коментира пред "България Днес" 29-годишната Боряна.

"Григор е страхотен не само като спортист, но и като мъж. Той е красив, млад, успял, определено мечтата на доста жени. Факт, който се потвърждава от това какви жени са минали през леглото му назад във времето. Каква е идеалната жена за него, не бих могла да определя. Дали ще е българка или не, най-важното е да бъде достойна дама с не по-малко качества от него", смята Мис Силикон. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай