Цитиридис взе диванчено на Сашо Кадиев. Ами сега?

С нов водещ тръгна днешното издание на „Преди обед”

Цитиридис взе диванчено на Сашо Кадиев. Ами сега? | StandartNews.com

С нов водещ тръгна днешното издание на „Преди обед”. На диванчето на Сашо Кадиев седна Николаос Цитиридис. Водещият на вечерното шоу окупира и сутрешния блок на  бТВ, обсипвайки с комплименти Деси Стоянова и Рая Пеева.

Сашо Кадиев за пореден път липсва от ефира. Този път причината е романтичната му ваканция с новата дама на сърцето му, която успя да го раздели с майката на дъщеря му Таня.

Кадиев и изгората му са на воаяж в Пунта Кана, Доминикана. След упорито мрънкане от негова страна, продуцентите на "Преди обед" взели решение да го пуснат в отпуск за седмица, а на негово място през това време да застане Николаос Цитиридис, предаде БЛИЦ.

Всъщност, между Сашо Кадиев и Николаос Цитиридис от снощи тече закачка. В новата си рубрика „Цитиридис +” Нико облепи с ленти, лепенки и клони колата на Кадиев. Синът на Катето Евро пък му върна номера като „превзе” вечерното му шоу – подшушна на охраната да блокира картите да достъп до бТВ на Цитиридис и навсякъде смени рекламните пана „Шоуто на Николаос Цитиридис” с „Шоуто на Александър Кадиев”, имитирайки „преврат” в ефира. Днес е поредният епизод от режисираната война между двамата. За техен ужас обаче интригата е доста плоска. Тя и издава сценарно безсилие и едва ли носи планирания рейтинг на телевизията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай