Трус в кралското семейство! Чарлз с ултиматум към Хари

Какво следва

Трус в кралското семейство! Чарлз с ултиматум към Хари | StandartNews.com

Чарлз III настоя принц Хари да спре да обсъжда кралското семейство в интервюта и мемоари. Именно тези много изказвания от страна на херцога на Съсекс станаха повод да се развалят отношенията със семейството му.

Сега Чарлз III постави ултиматум на Хари да спре да разпространява лична информация за кралското семейство в интервюта, документални филми и мемоари.

75-годишният крал изглежда е уморен от безкрайните публични атаки на най-малкия си син и е говорил директно с него, за да сложи край на „жалбите“.

Говорейки пред Mirror, кралският експерт Том Куин каза: „Всеки знае, че ако монархът поиска нещо и ако не се съобразите, ще има последствия. През годините, в които Хари се оплакваше от малтретирането на семейството си, той имаше само една цел – да получи извинение и да види как баща му и брат му публично се поправят“.

Според Куин, херцогът на Съсекс просто не разбира, че разговорът насаме може да работи по-добре: „Публичните атаки само влошават нещата, а в случая на Хари това означава, че все повече и повече връзки с миналото му са прекъснати“.

И ако Хари има все още проблеми с по-големия си брат принц Уилям, то се говори, че баща му – Чарлз III никога няма да прекъсне връзките си с него. Чарлз III е обхванат от „голяма тъга“ заради обтегнатите си отношения с по-малкия си син – и произтичащата от това невъзможност да види внуците си Арчи и Лилибет.

От друга страна, именно децата са причината монархът никога да не прекъсва връзката си с най-малкия си син.

Експертът Ингрид Сюърд подчертава, че трудната диагноза е принудила Негово Величество да погледне по различен начин на много познати неща – по-специално това е увеличило желанието му да установи комуникация с внуците си.

„Семейството винаги е било важно за краля. Спомня си хаотичното си детство, тъй като родителите му винаги са били заети с изпълнението на националния си дълг. Той много ще съжалява, ако никога повече не види Арчи и Лилибет“, каза Сюърд, пише tialoto.bg.

Експертът обясни и позицията на краля: „Ето защо той никога няма да скъса връзките си с Хари. Той не иска да използва FaceTime за децата на сина си. Той иска да ги познава лично и да участва в живота им, докато са още достатъчно малки. Той знае, че това няма да продължи вечно.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай