Трус в Бъкингам! Уилям с категорична забрана към Хари

Напрежението между братята ескалира

Трус в Бъкингам! Уилям с категорична забрана към Хари | StandartNews.com

Принц Уилям е забранил на принц Хари да се върне в кралското семейство, това издаде вътрешен човек до кралското семейство. Принц Уилям пое дисциплинарната роля, заемана преди от покойния принц Филип. Като част от твърденията, направени в отговор на ново проучване на YouGov за най-популярния мъж от кралското семейство, Уилям беше описан като този, който решава решенията и има „желязно сърце“.

Източник каза: „Сега Уилям управлява решенията, когато става дума за семейна дисциплина. Той може да бъде наистина страшен!“

Например, Уилям демонстрира своя деспотизъм, като категорично забранява на „Хари да се върне при семейството под каквато и да е форма или начин“.

Това разбива сърцето на Хари. Той иска да е по-близо до семейството, особено след като разбра за здравословните проблеми на баща си и на Кейт Мидълтън.

Херцогът на Съсекс е "с разбито сърце", защото роднините му не го информират за здравословното състояние на болните. Но и за това си има причина.

Кралският експерт Фил Дампиър каза пред Fabulous: "Нито монархът, нито принц Уилям вероятно ще споделят подробности за лечението си от рак с Хари. Те просто не му вярват и се страхуват, че всяка информация за състоянието на Чарлз III и Кейт Мидълтън може да изтече през него в пресата и да стане публично достояние.

Всички знаем колко много се влошиха семейните отношения през последните няколко години. Страхувам се, че ще мине много време, преди да има някакъв шанс за помирение".

"Хари може да е с разбито сърце, че не чува семейството си, но той трябва да обвинява само себе си. Основният приоритет на Уилям е да защити Катрин от всякакъв стрес или разстройство, а кралят също не е в настроение да се подлага на каквото и да е изпитание", добави експертът, пише tialoto.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай