Трогателно. Какво призна Анита за Рачков

С него е заради любов, а не за парите

Трогателно. Какво призна Анита за Рачков | StandartNews.com

Моделът Анита Димитрова изглежда, че наистина обича Димитър Рачков и не е с него заради парите и известността му, както се шушукаше в началото на връзката им, която сега изглежда по-сериозна отвсякога. Русата хубавица се грижи за комика и буквално го носи на ръце, както и той нея. Всеки ден блондинката приготвяла поне по две вкусни ястия, с които глезела актьора. Анита дори слагала приготвената храна в кутии и носела изкушенията за Рачков в студиото, където да се храни здравословно по време на снимки, научи "Уикенд".

Бургазлията бил очарован, че е намерил толкова грижовна жена, която да е истинска домакиня и да се старае да му създава уют. Тя редовно правела баница, палачинки, както и по-здравословни храни, за да не се тъпче любимият ѝ с полуфабрикати."Мария Игнатова се интересуваше само от работата си, да се вижда с приятелки и социален живот.

Нищо друго не я вълнуваше, дори и синът ѝ Виктор го отгледа бившият ѝ мъж Петко Димитров и втората му жена Яна. Никога не е влизала в кухнята, не е чистила, а мъжете обичат грижовни жени, особено ако и изглеждат добре като Анита", коментират близки до водещия на "Като две капки вода", който много държи на хасковската плеймейтка.

Анита се стараела изключително много, за да е щастлив любимият ѝ, който е по-голям от нея с цели 27 години. Двамата са заедно повече от 2 години, като се запознаха през октомври 2019 г. на снимачната площадка на музикалното видео към песента "Ние" на братя Аргирови. Отношенията между двойката се развиха доста бързо и двамата заживяха заедно само месец след старта на отношенията им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай