Трите зодии, на които късметът е на боклука

Скорпионите ще са каръци докато се откажат от отмъщение, Близнаците - когато смалят егото си

Трите зодии, на които късметът е на боклука | StandartNews.com
  • Защо някои хора са постоянно депресирани?

Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли за смет.Ако е вярна популярната българската поговорка, то три от зодиите искрено разчитат съдбата да им се усмихне. Защото лошият късмет често ги следва, а депресиите и отчаянието се превръщат в естественото им състояние.Това са едни от най-противоречивите зодии, които са доста недружелюбни и инатливи. Обичат да налагат мнението си, да бъдат център на вниманието и с всякакви средства да постигат целите си. Това обаче е само опаковката. Отвътре това са хора, които дълго време са били каръци и трудно са достигнали успеха. Затова и го пазят с цената на всичко.

  • Скорпионите ще са каръци докато се откажат от отмъщение, Близнаците - когато смалят егото си

Лъв

Царят на животните в зодиака е един разгневен звяр. Не му се пречкайте след голям провал или дори безобидно поражение. Нещо повече, очаквайте всичко от тях като отмъщение.   Специалистите съветват тези зодии да отделят повече време да се радват на завоеванията си и да не се вторачват толкова в неуспехите.Вместо да прекалят със самообвиненията, да си дават по-голяма почивка. В противен случай прегряването им е сигурно, а то ще отключи нови проблеми в работата и в личен план.Най-големият им недостатък е фиксирането върху враговете и неуспехите. Ако успеят да ги загърбят, ще видят, че има нови, непокорени върхове и приятели, които са готови да ги последват и при най-стръмните планини. Защото неудачите са превърнали представителите на тази зодия в изключително целеустремени и сурови хора.  Време е да обърнат повече внимание на близките си и ги изслушвайте. Ако не натрапвайте прекалено много мнението си и бъдат по-либерални, със сигурност ще попроменят съдбата си през 2022 година.

 

Скорпион

Прекалената отмъстителност на Скорпионите ги вкарва в поредица от трудни моменти, а негативната енергия ги довежда перманентно до депресивни състояния. Урокът, който трябва да научат, е че има прошка и след нея животът става по-лек.И тези от тях, които го проумеят, се освобождават от бързо от емоционалните товари. Ако обаче твърдоглавството им се засили, 2022 година никак няма да им бъде лека.Те трябва да спрат да обвиняват хората за своите неуспехи. И да помнят, че всеки греши и трябва да си го признае. Напълно е човешко и никой няма да ги осъди за това. Скорпионите трябва да бъдат добри слушатели към приятелите и колегите си.И да се научат да не бягат от проблемите, а да се изправят срещу тях. Само така каръка ще си отиде, а те ще се превърнат в амбициозни хора, които могат да постигат целите си, разчитайки на енергията на целия си екип.

 

Близнаци

Когато добрият близнак говори в тази зодия, нещата им се случват. Те са щедри, състрадателни и преуспели. Но когато лошият надделее, започват проблемите. Забравят за околните, които се опитват да им помогнат и се обръщат единствено към собственото си его. Тази зодия трябва да осъзнае, че не може всичко да се върти около нея. За да има равновесие, близнаците трябва да признаят, че и те грешат. Както и да обърнат внимание на другите. Само по този начин ще запазят работата си и ще имат балансиран живот. В противен случай, егото им ще ги закара на бунището на живота и ще ги превърне в многострадалните неудачници, които вечно се оплакват от трудностите.Не бива да забравят, че именно трудностите са направили характера им твърд и устойчив, но силата, която им е дошла, не трябва да се използва за разрушителни цели.Тя идва от слънцето, което изгрява всеки ден независимо от успехите или неуспехите. Вярно е, че победата е наистина сладка, когато е изстрадана. Но тя може да е устойчива, само когато не е заради отмъщение или завист. И когато е споделена с близките хора.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай