Три поколения украсиха корицата на „People“

Кейт Хъдсън, майка й Голди Хоун и дъщеричката й са звездите на специалното издание на списанието „Красивите“

Три поколения украсиха корицата на „People“ | StandartNews.com

Кейт Хъдсън, заедно с майка си Голди Хоун и дъщеричката си Рани Роуз украсиха корицата на специалното издание на „People“ – „Красивите“. Така за първи три поколения от едно семейство оглавяват списанието.

„Сега, повече от всякога, семейството е най-важното нещо в живота. Радвам се, че ни поканиха да заснемем този страхотен кадър. Всички правим каквото е необходимо, за да пазим себе си и близките ни. Посланието за единство е излкючително ценно и красиво“, заяви Хъдсън.

„Тези жени илюстрират какво е важно за нас сега - позитивност, любезност, смях, семейство“ – каза главният редактор на „People“ Дан Уейкфорд.

Кейт озари корицата на специалното издание „Красивите“ и през 2008-а. Хъдсън за първи път оглави списание заедно с майка си през 1996-а, когато бе само на 17 – тогава двете позираха за „InStyle“.

„Замислих се за всичките си постижения, които успях да реализирам благодарение на подкрепата на майка ми. Тя ми вдъхна кураж и самочувствие и просто се надявам да мога да сторя същото за Рани“, коментира 41-годишната звезда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай