Това ли е новият на Анджелина Джоли? Уникални снимки

Пристигнаха заедно, но се снимаха отделно

Това ли е новият на Анджелина Джоли? Уникални снимки | StandartNews.com

Това ли е новият на Анджелина Джоли. Този въпрос си зададоха всички фенове на холивудската звезда, след като тя се появи в Лондон с британския рапър Акала.

На Международния филмов фестивал на Британския филмов институт в Лондон се състоя премиерата на филма „Мария“ на Пабло Лараин, в който Анджелина Джоли играе известната оперна дива Мария Калас.

Холивудската актриса, разбира се, присъства на събитието, за да подкрепи филма със свое участие. Тя мина по червения килим в черен костюм на Dolce & Gabbana. На събитието беше забелязан и предполагаемият приятел на 49-годишната филмова звезда - британският рапър Акала, който е на 40 години. Явно знаменитостите са пристигнали заедно на премиерата, въпреки че позираха отделно пред фотографите.

Говореше се, че Акала и Джоли се срещат, след като бяха забелязани да прекарват време един с друг на филмовия фестивал във Венеция това лято. Въпреки факта, че според вътрешни хора актрисата е просто приятелка с музиканта, много потребители на интернет са сигурни, че звездите са свързани с нещо повече. На тази мисъл ги навежда фактът, че двамата често са засичани на едни и същи събития. Освен това наскоро Джоли публикува снимка с Акала в социалните мрежи на марката си Atelier Jolie.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай