Тормоз над Деси Стоянова! Какво се случва

Тя се оплака много сериозно

Тормоз над Деси Стоянова! Какво се случва | StandartNews.com

Много сериозно оплакване и тревога от Деси Стоянова!

Водещата на „Преди обед” по bTV  направи много остър коментар за агресията по пътищата, която се засилва по време на лятната миграция към морето.

Тя заяви, че пътуването за ваканцията се превръща във въпрос на оцеляване. Поводът е последният случай на скандал между шофьори на магистрала „Тракия“, който завърши със стрелба с газов пистолет.

„Да те притиснат на една броня разстояние е най-малкото, което ти се случва!“, възмути се Деси Стоянова, която явно е преживявала подобни ситуации лично.

Колегата ѝ Петър Дочев, който е бургазлия, коментира, че в родния си град е виждал какво ли не и не е изненадан, че в случая със стрелбата е замесен негов съгражданин.

Напрежението по пътищата не е единственият ваканционен проблем, който тормози Деси Стоянова. Тя изригна и по повод цените на детските лагери през ваканцията.

Като вече единствен родител на две деца, водещата коментира, че цените са непосилно високи. Родителите са принудени да плащат за детски лагери колкото и за семейната почивка, заяви Стоянова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай