Топ актриса пуска своя марка секс играчки

Дакота Джонсън е сигурна, че вибраторът е за лична хигиена

Топ актриса пуска своя марка секс играчки | StandartNews.com

Звездата от филмите от серията "50 нюанса на сивото" Дакота Джонсън пуска своя марка продукти за интимното здраве - Maude. Тя разкри това в интервю за списание "Вог". 
Сексуалното благополучие е едно от основните права на човека. Сега актрисата е инвеститорка и творческа директорка на стартап в сферата на сексуалното здраве, който вече завоюва любовта на поклонниците, рекламира изданието бранда на 31-годишната Дакота.
Самата актриса е убедена, че вибраторът трябва да стане предмет на личната хигиена. Според нея, сексуалната наслада е неотменима част от живота на съвременния човек. Освен секс играчки, брандът на звездата ще пуска органични презервативи и персонализирани лубриканти.
Знаменитостта е убедена, че всеки трябва да има достъп до качествени сексуални стоки, независимо от пола, възрастта или сексуалната ориентация.
"Сексуалното благополучие е грижа за себе си. За мен грижата за собственото ти тяло в сексуален план трябва да бъде както грижата за тялото ти от гледна точка на приемането на питателни вещества, грижа за кожата, физически упражнения и така нататък. Сексът е важен, това особен процес и към него трябва да се отнасяме по съответния начин”, изтъкна актрисата.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай