Тони Стораро пребори Ковид-19

Благодарен съм на всички доктори, които се грижат за мен, заяви човекът глас

Тони Стораро пребори Ковид-19 | StandartNews.com

„Вече съм стабилен, нямам температура. Благодарен съм на всички доктори, които се грижат за мен, както и на всички хора, които ми се обаждат и изпращат пожеланията си за бързото ми оздравяване.“ Това сподели царят на купона Тони Стораро, който от седмица лежи с Ковид инфекция в МБАЛ-Шумен.

Страхът oт заразата преследва популярния изпълнител още от началото на пандемията. През юли човекът глас призна в прав текст: „Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича“.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики, той бил много стриктен по отношение на грижите за здравеrо си, както и това на своите близки.

Междувременно синът му Фики се чувства добре и е показал отрицателен текст за коронавирус. Той е на морето със съпругата си Гюлджан и сина им, като така съчетават полезното с приятното - ходи на участия и мисли върху нови парчета, пише „България Днес“.

„По десет пъти Тони се чува с Фики и с другия си син, а жена му е неотлъчно до него, но заради мерките не ходи на свиждане в клиниката", сподели близък до семейство Стораро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай