Томас Маркъл: Хари и Меган са ми длъжници

Дъщеря ми ми обеща, че ще ме гледа на стари години, заяви тъстът на принца

Томас Маркъл: Хари и Меган са ми длъжници | StandartNews.com

Меган ми е длъжница – време е да се погрижи за баща си, заяви Томас Маркъл в британския ефир.

Господин Маркъл застана пред „Channel 5“ и сподели, че не очаква дъщеря му да го види някога повече преди да го погребат. Той обвини и принца, че се държи като „чувствително 12-годишно“ и увери, че ще се защити в съда, ако бъде призован.

„Не ми пука вече какво говорят по мой адрес, но са ми длъжници. Заслужавам награда заради всичко, през което преминах. Дъщеря ми ми обеща, че ще ме гледа на стари години – е, времето дойде тя да спази обещанието си“, коментира тъстът на принца.

Томас разкри и за последния разговор, който провел с херцозите в навечерието на кралската сватба през 2018-а. Той призна също, че съжалява за папарашките снимки, на които доброволно позира преди церемонията. Фотосите се продадоха на медиите за по 100 хиляди паунда и огорчиха кралското семейство.

„Хари ми каза, че ако го бях послушал, това нямало да се случи. Аз му отвърнах, че е жалко, че не съм умрял, защото тогава можеха да се преструват, че са тъжни. След това му затворих телефона“, разказва Томас.

От тогава Маркъл не е комуникирал с херцозите по никакъв начин и дори не се е запознал с внука си Арчи, въпреки че се е опитал да се свърже с дъщеря си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай