Том Круз строи анти-вирус селище

Актьорът ще се погрижи за снимачния си екип в Англия

Том Круз строи анти-вирус селище | StandartNews.com

Том Круз официално ще възобнови снимките за „Мисията невъзможна“ 7 през есента. След като теренът беше закрит във Венеция заради Ковид-19 през март, той и екипът му се преместиха във Великобритания за кратко, но и там се наложи снимачният процес бързо да бъде прекратен заради последвалата държавна карантина.

„Надяваме се през септември да се върнем на работа и да посетим всички държави, които не можахме заради пандемията. Трябва да се върнем и във Венеция, където бяхме подготвили терена и се канехме да започнем снимките всеки момент, но коронавирусът осуети процеса. Повечето материал обаче най-вероятно ще бъде заснет във Великобритания. Ако започнем през есента, снимките ще продължат до април или май догодина – това сме си поставили за срок. Убедени сме, че можем да се справим“, споделя асистент режисьорът на продукцията Томи Гормли пред BBC.

След като Гормли разясни плановете на екипа, анонимен източник разкри пред „The Sun“ още подробности. Той твърди, че когато снимките продължат на Острова, Круз възнамерява да построи цяло „селище“ около снимачната площадка в изоставената база на Кралските военновъздушни сили в Оксфордшир. Круз искал той и колегите му да си наемат ВИП кемпери в селището, в които да работят върху сцените, за да не напускат излишно терена и да се намали опасността от заразяване с Ковид-19.

„Снимачният процес вече изостана много, а няма признаци скоро нещата да се нормализират напълно. Това е добър начин работата да бъде възобновена бързо и безопасно. В момента и без това е трудно да се резервират стаи, тъй като повечето хотели все още са затворени, а и няма да отворят скоро. Опциите им бяха или да отложат още известно време снимките, или да осъществят идеята на Том. Така той и колегите му ще живеят на едно място с екипа и всички ще работят заедно в безопасна обстановка“, споделя източникът.

Заради пандемията от коронавирус премиерата на „Мисията невъзможна“ 7 беше отложена за 19 ноември 2021-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай