Том Круз се върти около Анджелина Джоли

Актьорът, който е с 15 сантиметра по-нисък от колежката си, искал да я снима във филм

Том Круз се върти около Анджелина Джоли | StandartNews.com

Анджелина Джоли се е сдобила с нов обожател, твърдят светски хроникьори отвъд океана. Бившата съпруга на Брад Пит е получила предложение от Том Круз – да се снима в следващия му филм. Властелинът на невъзможните мисии, който е поне с 15 сантиментра по-нисък от колежката си, се движел по ръба на флирта, но активно настоявал за съвместно участие пред камерите – поне така твърди анонимен източник от най-близкото му обкръжение, цитиран от New Idea.

В момента и Круз, и Джоли са напълно свободни. Том вече не желаел да се свързва с „пеперудки“ като бившата си Кейти Холмс, а искал сериозна жена до себе си, бил казал  същият информатор. Според него обаче Джоли засега се отнесла хладно към ентусиазма на Круз – била много заета с продуцентски проекти и шестте си деца.

Основната й цел в момента била да сдобри Брад Пит и Мадокс, най-големият в семейството, който обвиняваше актьора в пиянство и физическо насилие. Напоследък бащата и синът се срещат често, тъй като Пит вече редовно посещава имението на Джоли, което е съседно на неговото, за да прекарва повече време с отрочетата си. Анджелина пък  била готова на всичко, за да настъпи мир в многолюдната фамилия.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай