Том Круз пилотира изтребител в „Топ Гън 2“

Екшън героят продължава и със снимките на „Мисията невъзможна 7“ във Великобритания

Том Круз пилотира изтребител в „Топ Гън 2“ | StandartNews.com

Том Круз заяви, че е забранил използването на специалните ефекти за дългоочакваното продължение „Топ Гън: Маверик“. Както стана ясно, култовият актьор се е научил да пилотира изтребител, за да заснеме въздушните сцените във филма собственоръчно и държи колегите му да направят същото.

От продуцентската компания „Skydance“ споделиха кратко видео в социалните мрежи, демонстрирайки, че Круз държи на думата си. В клипчето се вижда как актьорът пилотира изтребител само на метри от земята, за да може екипът да запечата зашеметяваща и автентична сцена.

Дългоочакваното продължение на класиката от 1986-а е почти готово. Режисьорът Джоузеф Козински сподели, че снимките отдавна са приключили и пандемията не е осуетила работата по лентата. „На финалната права съм. Ограниченията няма да ми попречат да завърша филма, защото остава само монтажа“. Очаква се „Топ Гън: Маверик“ да тръгне по кината в края на тази година.

Междувременно стана ясно, че Круз ще може да продължи снимките за следващата „Мисия невъзможна“ във Великобритания. Медиите на Острова предадоха, че актьорът е успял да изпревари карантината в страната и е преминал границата само часове преди наредбата да влезе в сила. Това означава, че Том няма да бъде подложен на 14-дневна изолация и веднага ще може да възобнови работата в изоставената база на кралските военновъздушни сили в Оксфордшир.

Както стана ясно, Круз възнамерява да построи селище около снимачната площадка, в което целият екип и актьорите да живеят безопасно по време на работа и да се предотврати пренасянето на заразата. Заради пандемията от коронавирус премиерата на „Мисията невъзможна“ 7 беше отложена за 19 ноември 2021-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай