Том Круз излита към космоса през 2021

Актьорът е получил разрешение да снима филм извън Земята

Том Круз излита към космоса през 2021 | StandartNews.com

Том Круз е получил разрешение през 2021-а да излети към открития космос, за да заснеме първия филм извън Земята. През следващия октомври актьорът ще полети към Международната космическа станция, където ще е терена на високо амбициозната бъдеща продукция. За момента всичко около проекта се пази в тайна. Единствено е ясно, че няма да е нова серия от култовата му поредица "Мисията невъзможна". 

За да издържи на сериозното изпитание, което представлява пътуването до Космоса, ще Круз трябва да се подложи на тежки тренировки. Космонавтът Скот Кели, който е прекарал повече време в космоса от всеки друг човек, сравни полета с това да паднеш от Ниагарския водопад с варел, докато си в пламъци. Той сподели, че много хора повръщат, когато за пръв път се сблъскат с липсата на гравитация.

58-годишният екшън герой ще трябва да се учи да прави неща, които всички приемаме за даденост на Земята - да спи, да ползва тоалетната и дори да се храни при нулева гравитация. Подготовката му включва и обучение какво да прави при по-сериозни ситуации, като например сблъсък на космическата станция с други обекти в орбита и кацане в океана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай