Том Круз бяга във Великобритания

Актьорът иска да е по-близо до щаба на Църквата на сциентологията

Том Круз бяга във Великобритания | StandartNews.com

Том Круз възнамерява окончателно да се изнесе от САЩ и да избяга във Великобритания. Теренът на „Мисията невъзможна 7“ се премести на Острова заради бедственото положение в Италия в началото на годината. Когато пандемията застигна и Англия, актьорът остана да се изолира в местния щаб на Църквата на сциентологията в Западен Съсекс. Той гостувал в имението от 18-ти век Saint Hill Manor, което принадлежало на покойния основател на Църквата – Л. Рон Хъбард.

Анонимен източник заяви пред The Sunday Mirror, че тъй като снимките за „Мисията“ и без това скоро отново ще започнат, Круз е решил да се установи за постоянно на Острова. Актьорът продаде имота си в Бевърли Хилс през 2016-а и сега е започнал търсенето за нов дом.

„Той повече от всякога е ангажиран в организацията – ролята му в Църквата става все по-съществена. Иска да се нанесе някъде около Saint Hill Manor, за да е на ръка разстояние“, споделя източникът.

Твърди се още, че по време на престоя си в имението, Круз е провеждал видеоразговори с останалите членове и е организирал срещи с предводителите на Църквата. Актьорът дори е поканил на гости семейството си в Saint Hill Manor, тъй като дъщеря му Изабела живее в Лондон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай