Тежка катастрофа в Бургас отне 1 живот

Тежка катастрофа в Бургас отне 1 живот | StandartNews.com

Бургас. Тежка катастрофа, която отне живота на един човек, стана тази сутрин на бургаския бул. Тодор Александров, по който минава потокът към ж.к. Меден рудник и цяла Южна България.

"Видях само една размазана кола, която вероятно се е ударила в мантинела или друго препятствие и е изхвърчала към блатото", разказа очевидец пред "24 часа". 

Има един загинал мъж, чиято самоличност все още не е ясна. Жертвата е на възраст между 40 и 45 г. Бил е зад волана на лек автомобил "Алфа Ромео".

Причините за инцидента също се разследват, но според очевидци леката кола се е блъснала в камион на почистващата фирма "Титан". Проверява се дали загиналият шофьор не се е опитал да избегне удар на внезапно преминаващ пешеходец, или не е бил засечен от друга кола.

На мястото личи дълъг спирачен път, оперативно-следствената група все още работи на терен по установяване на причините за случката. За няколко часа движението в района бе блокирано.

Бул. "Тодор Александов" е една отсечките с най-много пътни инциденти в Бургас, тъй като се развива много висока скорост, а почти на всеки крайпътен стълб има залепен некролог.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай