Тайните на Хари и Меган излязоха в биографична книга

Тя предизвика много недоволство зад дворцовите стени

Тайните на Хари и Меган излязоха в биографична книга | StandartNews.com

Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган Маркъл е вече на пазара. Книгата включва разказ за живота на двойката като част от кралското семейство и е създадена да предизвика много недоволство зад дворцовите стени, като предлага огромно количество подробности как се стигна до решението им да се откажат от титлите и задълженията си към монархията.

Книгата се казва „Да намериш свобода“ и е написана от журналистите Омид Скоби и Каролин Дюранд. И двамата са кралски репортери. Двойката твърди, че не е била интервюирана за книгата и не е участвала. Интервюирани са 100 души, близки до Меган и Хари, включително приятели и помощници.

Книгата е огромен хит сред феновете на семейство. Тя официално се продава от вторник – 11 август, но британските таблоиди вече са издали редица откъси от нея, които дават представа какво можем да очакваме. Има подробности за спречкванията между принцовете Уилям и Хари, „неудобни моменти“ между Кейт и Меган и общи проблеми с кралската институция като цяло.

Авторите предполагат, че е имало неприятности от рано, казвайки, че Хари чувства, че някои служители на двореца "просто не харесват Меган и няма да спрат пред нищо, за да затруднят живота й".

Меган Маркъл уволнила бавачка на Арчи, защото била безотговорна и се държала непрофесионално още на втората си вечер на работа. Първоначално двойката не искаше помощ с отглеждането на сина си. Те промениха мнението си след заминаването на майката на Меган в Америка. Семейството обаче не останало доволно от първата служителка.

Принц Хари подозирал, че служителите на брат му нарочно опитвали да го злепоставят и изкарат черната овца, за да може по-големият брат да изпъкне пред обществото. Друг източник твърди, че принц Хари бил разстроен от многото негативна и лъжлива информация в медиите.

„Имаше моменти, в които той смяташе, че хората, работещи с брат му, са показали нещата така, че Уилям да изглежда по-добре, дори това да означава да очернят Хари”, разкрива източникът.

Докато мнозина вярваха, че решението им да се откажат от титлите идва от Меган, книгата твърди, че Хари всъщност е бил движещата сила. В книгата се твърди също, че Меган и Хари са се сгодили месеци преди да кажат, че са го направили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай