Тайната падна! Истината за принцеса Даяна и бащата на Хари

Тайната падна! Истината за принцеса Даяна и бащата на Хари | StandartNews.com

Най-после истината кой е бащата на принц Хари излезе наяве. Някои предполагаха, че биологичният му баща е Джеймс Хюит, бившият инструктор по езда на принцеса Даяна, а не крал Чарлз. Тези твърдения се подхранваха от физическата прилика между Хюит и Хари, особено от рижавата им коса и луничките. Нови мемоари обаче дават нов поглед върху връзката на Даяна и Хюит.

Принц Хари се завръща. Предстои церемония

Ричард Далтън, фризьор и довереник на принцеса Даяна, разглежда тези упорити слухове в книгата си „Всичко е заради косата“. В интервю за Fox News Digital Далтън категорично отхвърля спекулациите, заявявайки: „Това не е възможно. Хари вече е бил роден известно време преди връзката ѝ с Хюит. И не мисля, че това е възможно“.

Далтън също така изтъква, че червената коса се среща в семейство Спенсър, което подкрепя твърдението му, че външният вид на Хари е семейна черта. „Хари и семейство Спенсър имат червена коса. Чарлз, братът на Даяна, имаше яркочервена коса, когато беше в колежа“, сподели Далтън, споменавайки, че е подстригвал Чарлз. Той добави, че сестрата на Даяна - Сара, също има червена коса, а другата им сестра - Джейн, има подобен цвят на Даяна.

Далтън разкрива в мемоарите си, че принцеса Даяна често е била разстроена от слуховете, свързващи Хюит с бащинството на Хари. Според него Даяна е била особено разстроена, защото „червената коса е черта от семейство Спенсър“.

Според Далтън Даяна се среща с Хюит за първи път през 1986 г., две години след раждането на принц Хари през 1984 г. В книгата си той уточнява, че Хари се е родил „много преди Даяна да срещне Джеймс Хюит“. Романтичната им връзка започва през 1989 г. и продължава три години, преди да приключи през 1991 г.

Както принц Хари, така и Джеймс Хюит са се занимавали със слуховете за бащинство в миналото. Миналата година Хари съди медия за това, че е използвала незаконна тактика, за да се допита до живота му. В писмено изявление той призна за слуховете, като заяви: „Многобройни вестници бяха съобщили слуха, че биологичният ми баща е Джеймс Хюит - мъж, с когото майка ми е имала връзка след моето раждане“. Хари също така разкрива: „По време на тази статия и други подобни на нея всъщност не знаех, че майка ми не се е срещала с майор Хюит до момента на моето раждане.“

През 2002 г. Джеймс Хюит също категорично отрича твърденията, заявявайки: „Наистина няма никаква възможност аз да съм баща на Хари. Мога да разбера интереса, но Хари вече ходеше по времето, когато започна връзката ми с Даяна“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
RobBik
преди 1 секунда

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може-- https://come.ac/manx

Откажи