Сряда,

Свидетел на мелето на Околовръстното: Джипът караше с над 120 км/ч

От: Администратор -
A
A
A

Джипът, премазал 25-годишният Мариан на Околовръстното в София,  се е движил с над 120 км/ч. Това разказа един от свидетелите на трагичния инцидент от 26 април, когато две жени спрели заради проблем със своя автомобил на Околовръстното шосе на София и извикали свои приятели на помощ. Мариан веднага пристигнал, отворил капака на автомобила и в този момент луксозен джип го помита.

Той умира, а неговите близки решават да дарят органите му и така спасяват няколко човешки живота. Дни след трагедията двете жени все още не са разпитани от полицията.

„Може би 10 секунди след като са повдигнали капака на колата, джипът ги връхлита, той удря автомобила зад тях, както и тяхната кола", разказапред Нова ТВ съпругът на Нели, една от двете жени, които са били в колата.

Самият той по случайност се озовава на мястото на инцидента малко след случилото се. „Минах през заведението да си купя сандвич и видях, че някакъв човек да ми маха, в следващата секунда осъзнах, че това е жена ми, а до нея имаше тяло с кръв, беше страшно, момчето още дишаше", разказа той.

"Четири автомобила участват в пътно-транспортното произшествие. Има автомобил, управляван от турски гражданин, има автомобил, управляван от немски гражданин", съобщиха от СДВР.

Очаква се две жени да бъдат разпитани в началото на следващата седмица.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички