Светлана Гущерова каза истината за брака й (Снимка)

Тя и Христиан за пръв път се показаха заедно

Светлана Гущерова каза истината за брака й (Снимка) | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Светлана Гущерова

Светлана Гущерова каза истината за брака й. 

Сексапилната моделка качи актуална снимка с Христиан Гущеров в Инстаграм, с която красноречиво даде да се разбере, че въпреки грозните писания по техен адрес, са заедно и сякаш са преодолели кризата в брака си. С подобни моменти на изпитания се сблъсква всяко младо семейство, дори и ВИП-двойките от родния хайлайф не са застраховани от това, пише hotnews. 

Снощи Гущерови са били в комплект на пищно парти с участието на Дара. Най-вероятно купонът е бил по случай рождения ден на дъщерята на техни приятели, тъй като на празника са присъствали и част от наследниците на Гущерова. Светлана показа снимка, на която дъщеря й Анелия се забавлява в обятията на Дара. Друга от серията стори-кадри в профила на Гущерова обаче предизвикаха по-голям интерес след последователите й. 

Откакто се заговори за тяхната раздяла, в навечерието на годишнината от брака им - 12 юли, Светлана и Христиан за пръв път се показаха заедно. Съпрузите демонстрират отлично настроение и изглежда, че по никакъв начин не се впечатляват от клюките за себе си. Малко по-късно Гущерова качи няколко сторита от плажа - не стана ясно дали са от родното Черноморие или от съседна Гърция - обикновено това е дестинацията, до която семейството най-често отскачат, за да почива.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай