Сватба на годината! Един от най-богатите българи взе невероятна красавица (СНИМКИ)

По-рано през деня двойката скрепи връзката си и с църковен брак

Сватба на годината! Един от най-богатите българи взе невероятна красавица (СНИМКИ) | StandartNews.com

12-часова сватба в цвят лавандула вдигна един от най-богатите българи. Динко Динев се врече във вечна вярност на своята дългогодишна половинка – Даниела.

Изисканото тържество за строителния предприемач и съпругата му се състоя на Марина Диневи в Свети Влас, където присъстваха много близки, роднини и приятели.

Младоженците си казаха заветното ДА на изнесен граждански ритуал в Амфитеатъра, като лично кметът на Свети Влас Иван Николов узакони семейството. Кумуваха индустриалецът Николай Вълканов и неговата съпруга Румяна, която пък избра за дрескод на сватбата цвят „лавандула“. Кумата имаше двоен празник, защото същата вечер празнува и рождения си ден.

По-рано през деня двойката скрепи връзката си и с църковен брак. Венчавката се проведе в църквата „Свети Власий“, издигната от братя Диневи през 2009 г. и осветена от Вселенския патриарх Вартоломей Първи. Ритуалът бе отслужен от митрополит Антоний.

За всеки от гостите имаше картичка, ухаеща на лавандула, лично написана от Даниела. Тя блестеше в уникална рокля на дизайнерката София Борисова.

Гостите бяха посрещнати от струнен квартет “Дестини” сред приказна арка, декорирана в цвят лавандула. Бащата на булката спази традицията и я заведе до олтара. 

Сватбеното тържество бе на брега на морето - в ресторант “Адмирал”. Младоженците бяха посрещнати с аплодисменти под звуците на Сватбения марш, изпълнен от симфоничния оркестър на Държавната опера - Бургас. Прозвуча и тържествената “Наздравица” от “Травиата”. Водещ на тържеството беше звездата на българската естрада Орлин Горанов, който изпя една от най-нежните песни - “Светът е за двама”. 

Специално за младоженците на сцената се качиха още джаз легендата Васил Петров, Мария Елена Инфантино, Кристина Димитрова и Фенси Бенд.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
123
преди 1 ден

За *Богоизбраните" е така, за простолюдието , не е така.....

Откажи