Свалят ли "Папараци" заради Рачков

Твърди се, че рейтингът на Игнатова бил нисък

Свалят ли "Папараци" заради Рачков | StandartNews.com

От край време се говори, че от bTV смятат да свалят Цитиридис от екран заради ниски рейтинги. След кратка почивка Нико се върна в ефир, но все пак слуховете гласят, че му е за последно. Сега се заговори и за шоуто на Мария Игнатова "Папараци - ново 20". Според нови спекулации предаването не генерира желания интерес и появата на "Забраненото шоу на Рачков" окончателно закопало Игнатова. 

По програма двете продукции не се покриват, а са една след друга. Премиерният епизод на Забраненото шоу обаче извънредно бе удължен след 22:00 часа, навлизайки в часовия диапазон на Папараци. Това се е случило, защото интересът към Рачков бил толкова голям, че от Нова решили да го задържат допълнително в ефир, което изиграло лоша шега на бившата му. Още повече, след двучасовото шоу на Рачков едва ли зрителите ще се втурнат да гледат още едно предаване толкова късно в неделя вечерта.

Мълвата от нюзрума гласи, че договорът на Игнатова с Иван и Андрей изтича в началото на лятото. Няколко записани епизода на "Ново 20" вече са били предадени на bTV за излъчване. От ръководството обаче се чудели дали въобще да поръчват още или да спрат до тук. Откакто се завърна на екран, Папараци не може да си намери аудитория. Старите фенове не харесаха новия формат, а нови почитатели явно не се намират.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай